Service

Wokotech kan voor U diverse onderhoudswerkzaamheden aan machines, motoren, aggregaten pompen en installaties uitvoeren, voor periodiek onderhoud maar ook voor reparaties en het oplossen van storingen staan we voor u klaar. Wij beschikken over een compleet uitgeruste servicebus waarmee wij U overal hulp kunnen bieden, ook voor internationale klussen. Wokotech is bekend met diverse motoren en installaties.

Revisie

Wokotech is gespecialiseerd in het reviseren van motoren, aggregaten, pompen, machines en aandrijvingen. Ook voor revisie aan complete installaties bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben ruime ervaring op het gebied van dieselmotoren, recycling installaties, lieren en diverse andere machines. Informeer eens naar de mogelijkheden.

Montage

Wokotech is hét adres voor uw montage klussen. Er zijn al diverse machines door ons geplaatst, bekabelt en in bedrijf gesteld. Van robuuste recycling installaties tot aan de kleinste automatisering werkzaamheden aan bestaande machines. Met ons team is geen uitdaging te groot.

Verspaning

Met diverse machines die zowel Conventioneel als CNC bestuurd worden, kunnen wij voor u juist de speciale producten maken. Onze ervaren draaiers en frezer‘s zijn u graag van dienst.

Engineering

Bij het ontwerp en de realisatie van uw machine of installatie leggen wij de nadruk op consequent gebruik van onze hoge technische kwaliteitsstandaard. Zo kiezen wij bijvoorbeeld de juiste materialen, die het beste bij uw bedrijf passen. Tevens wordt de besturing naar uw wens gemaakt. Door deze werkwijze kunnen wij garant staan voor kwaliteit en een naar uw wens gebouwde machine of installatie. Door onze engineeringafdeling word naar uw wensen ontworpen. Met behulp van diverse CAD- en berekeningsprogramma’s zijn al vele technisch hoogwaardige projecten op een succesvolle wijze gerealiseerd.

Electro

Wokotech is gespecialiseerd in het verzorgen van schakelkasten voor uw machine of productieproces. Wij bouwen maatwerk oplossingen voor machinebouw, assemblage, bewerking en productiebedrijven. Het bouwen, bedraden en testen van schakelkasten verzorgen wij voor u. Hierbij wordt uitsluitend gebruik gemaakt van kwalitatieve materialen. Het onderhoud en de verzorging van de schakelkast en het bekabelen van u machines of installatie is bij ons in goede handen, wij garanderen betrouwbaarheid en expertise.

Machinebouw

Wokotech heeft ruime ervaring op het gebied van machinebouw, van het automatiseren van uw bestaande installaties tot het ontwikkelen van een compleet nieuwe machine bent u bij ons aan het juiste adres. Wij denken graag met U mee om uw werkzaamheden zo efficiënt mogelijk te maken. Neem contact met ons op om uw specifieke wensen te bespreken.

Handel

Wokotech voor in- en verkoop van diverse machines, wij verzorgen ook export van machines met de daarbij behorende formulieren. Informeer naar de mogelijkheden en kijk direct bij ons aanbod!

Detachering

Hoe vaak komt het niet voor dat er een project uitloopt en uw vaste mensen op meerdere plaatsen tegelijk nodig zijn? Of het ene project loopt uit en de ander loopt vertraging op? Klinkt dit herkenbaar? Neem dan contact op met Wokotech en informeer naar de flexibel inzetbare vakmensen voor zowel binnen- als buitenland.

Contactgegevens

WOKOTECH SERVICES B.V.
Kuipersweg 12
7495 TV Azelo
 
T: +31 (0)6 5421 04 00
E: info@wokotech.com
 
KVK-nummer:
59900067
BTW-nummer:
NL853687031B01
IBAN: NL31 RABO 0152 9061 26
BIC: RABONL2U